Onze Werkwijze

Zo realiseren wij met een aanbouw uw droomwoning!

Deze stappen doorlopen wij samen met u.

Zo realiseren wij uw woning aanbouw op maat!

1) Adviesgesprek

We plannen samen een adviesgesprek in. Tijdens dit gesprek nemen we uw wensen door. Wij werken met de beste materialen. Veel van deze materialen zijn te zien, te voelen en te ruiken bij ons. Dat kan van een duurzame en moderne tropisch hardhout gevelbekleding tot aan meer traditioneel metselwerk met verschillende kleuren en manieren van voegen.

2) Offerte op maat

Nadat we tijdens ons eerste gesprek een goed beeld gekregen hebben van uw wensen, volgt de offerte. Hierin staat alles omschreven, zodat u écht weet waar u mee akkoord gaat. Zijn hier vragen over dan staan wij klaar om die te beantwoorden. Bij de offerte zit ook het uitgewerkte ontwerp.

3) Voorbereidingen

U bent akkoord gegaan met de offerte. We beginnen met de voorbereiding. De juiste vergunningen aanvragen voor het transport, indien nodig de buren inlichten en het nauwkeurig inmeten van de aanbouw. Alles om maar niks aan het toeval over te laten.

4) Realisatie en plaatsing

Alle voorbereidingen zijn gedaan. De aanbouw wordt met de uiterste nauwkeurigheid en onder ideale omstandigheden gebouwd in onze werkplaats in Barneveld. Alles wordt gemonteerd onder de beste omstandigheden. Tijdens de bouw van uw aanbouw houden we u natuurlijk op de hoogte. Als de aanbouw klaar is, gaan we beginnen met de voorbereidingen bij u thuis. Wanneer alles goed is voorbereid gaat de (prefab) aanbouw op transport en plaatsen wij deze bij u op locatie.

Testimonials

Zo beoordelen onze opdrachtgevers onze werkwijze danwel gerealiseerde woning aanbouw op maat.

0

5 / 5
"Martijn was ons aanspreekpunt tijdens de bouw. We hebben in goed overleg een prachtig project gerealiseerd. De jongens zijn van het aanpakken, en zijn oplossingsgericht. Martijn, nogmaals bedankt."
Fam. van de Brug

0

5 / 5
AddOn is voor ons betrouwbare partner waar wij geregeld met samenwerken.
Bouwbedrijf Blijtop
Martijn Bleijenberg

0

5 / 5
"Wij delen onze productielocatie met AddOn en wij zien zodoende van dichtbij met welke passie en kennis zij prefab woning aanbouwen realiseren."
Concuro mantelzorgwoningen
Tom