gestucte aanbouw woning

Uitbouw voor uw woning

Een uitbouw van uw woning is voor zowel u persoonlijk als uw woning een absolute meerwaarde.

Woning uitbouwen = meer leefruimte

Een van de meest directe voordelen van een uitbouw is de extra leefruimte die het creëert. Of u nu een nieuwe woonkamer, keuken, kantoor of extra slaapkamer nodig heeft, een uitbouw biedt de extra ruimte die uw woning functioneler en comfortabeler maakt. Benieuwd naar onze modellen of de mogelijkheden? Stel uw uitbouw zelf samen via onze configurator en ontvang een vrijblijvende prijsindicatie.

industriële aanbouw woonkamer

Waardevermeerdering van uw woning

Een goed geplande en uitgevoerde uitbouw zal de marktwaarde van uw woning aanzienlijk verhogen. Potentiële kopers zijn namelijk vaak bereid om meer te betalen voor een huis met extra ruimte en moderne voorzieningen. En dit betekent dat u een investering in een uitbouw normaliter weer (ruimschoots) zult terugverdienen bij de verkoop van uw woning.

uitbouw woonkamer

Bespaar op uw energieverbruik.

Duurzaamheid en energiebesparing

Voor de bouw van de uitbouw van uw woning maken wij uiteraard gebruik van duurzame en moderne energie-efficiënte materialen en technieken. En op het dak van de uitbouw kunnen, indien gewenst, bijvoorbeeld ook zonnepanelen worden geplaatst. De het gebruik van de juiste materialen te combineren met energiebesparende initiatieven, leidt dit meer dan eens tot lagere energiekosten en een kleinere ecologische voetafdruk, wat zowel financieel als milieutechnisch voor u voordelig is.

Architect uitbouw

Prefab bouw van uw uitbouw

Kort tijdsbestek

Bij AddOn begrijpen we dat tijd en gemak belangrijk zijn. Onze efficiënte processen en ons ervaren team zorgen ervoor dat uw uitbouw snel en zonder overlast wordt gerealiseerd. De uitbouw wordt door ons prefab gebouwd, waardoor u vaak al binnen een week kunt genieten van uw uitbouw. En dit alles zorgt er ook voor dat u en uw omgeving weinig tot geen last zult ondervinden van de realisatie van de uitbouw aan uw woning.

Wilt u meer informatie over onze werkwijze of het tijdspad waarop wij voor u een uitbouw kunnen ontwikkelen en plaatsen? Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvend adviesgesprek.

exclusieve aanbouw woning

Veelgestelde vragen

Over de realisatie van een aanbouw, het proces of onze werkwijze.

Hebben jullie garantie?

Absoluut. Zo geven we standaard 10 jaar garantie op de constructie. In onze algemene voorwaarden staan onze garanties uitgebreid beschreven.

Kan ik zelf meewerken?

Nee dit kan niet. We kunnen tijdens het adviesgesprek wel kijken wat u in eigen beheer kan laten uitvoeren.

Mag ik vergunningsvrij uitbouwen?

Tijdens het adviesgesprek kijken we altijd of er een omgevingsvergunning moet worden aangevraagd. Als dit het geval is, kunnen we dat ook voor u ontzorgen.

Wat is de levertijd van een aanbouw?

De meeste aanbouwen hebben een levertijd van circa 2 maanden.

Vanaf welk tarief leveren jullie een aanbouw?

Vanuit AddOn kunnen wij u al een aanbouw aanbieden vanaf € 39.250,- incl. BTW. Het exacte tarief is uiteraard afhankelijk van zaken als de afmetingen, gewenste gevelafwerking, invulling van de pui en de eventueel door u gewenste opties. Wilt u graag een indicatietarief ontvangen? U kunt deze zelf vrijblijvend berekenen/aanvragen via onze configurator.

Hoelang duurt een project?

Een aanbouw bij AddOn duurt doorgaans 5 dagen. De aanbouw wordt vervaardigd in onze werkplaats in Barneveld. Vervolgens wordt deze in 1 dag geplaatst. De andere 4 dagen worden gebruikt om de juiste voorbereidingen te doen.