Luxe aanbouw woning

Over ons

Wij zijn Martijn (zie links) en Tom (zie hieronder), de trotse oprichters van AddOn. Met meer dan 20 jaar gecombineerde ervaring in de bouwsector hebben wij ons gespecialiseerd in een uniek concept: het ontwerpen en bouwen van hoogwaardige aanbouwen. Ons doel is om uw huis niet alleen groter, maar ook mooier en functioneler te maken.

Passie en ervaring

Martijn en Tom delen een passie voor bouwen en innoveren. Door de jaren heen hebben we talloze projecten succesvol afgerond en hebben we een schat aan kennis en ervaring opgebouwd. Deze ervaring heeft ons in staat gesteld om een efficiënt en betrouwbaar proces te ontwikkelen, waardoor we in staat zijn om exclusieve aanbouwen in een zeer kort tijdsbestek te realiseren.

Missie

Onze missie is om u een waardevolle toevoeging aan uw huis te bieden, waar u jarenlang van kunt genieten. We begrijpen dat een verbouwing een grote stap kan zijn, en daarom staan wij klaar om u te begeleiden vanaf het eerste ontwerp tot en met de oplevering van uw nieuwe aanbouw.

Visie

Bij AddOn staat de klant centraal. Wij denken met u mee over praktische zaken en geven deskundig advies over bouwstijlen die bij uw woning passen. Ons doel is om u volledig te ontzorgen, zodat u zich na een drukke werkdag niet hoeft te bekommeren om de verbouwing. Met ons efficiënte proces zorgen wij ervoor dat uw aanbouw snel en zonder zorgen wordt gerealiseerd.

Daarom AddOn

  • Meer dan 20 jaar ervaring in de bouwsector
  • Snelle realisatie van uw aanbouw
  • Hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap
  • Persoonlijk advies en begeleiding gedurende het hele proces
  • Klantenservice die altijd voor u klaarstaat

De filosofie van AddOn

Bij Addon geloven we in de kracht van aanvulling. Onze naam zegt het al: wij voegen iets waardevols toe aan uw bestaande woning. Of het nu gaat om extra leefruimte, modern comfort, esthetische verbeteringen, of duurzame oplossingen, wij streven ernaar om elk project te verrijken met innovatieve en op maat gemaakte toevoegingen. Addon streeft ernaar om dé partner te zijn voor iedereen die zijn woning wil verbeteren en verrijken. Wij willen een positieve impact hebben op de leefomstandigheden van onze klanten door hen te voorzien van innovatieve, op maat gemaakte woninguitbreidingen. Samen bouwen we aan een toekomst waarin uw huis niet alleen een plek is om te wonen, maar een ruimte die voortdurend groeit en evolueert met uw behoeften. Bij Addon voegen we meer toe dan alleen ruimte. We voegen waarde toe aan uw leven.

Neem contact op

Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen en de mogelijkheden voor uw woning te bespreken. Samen maken we van uw huis een plek waar u nog jarenlang met plezier zult wonen.

Ambachtsweg 7, 3771 MG Barneveld