exclusieve aanbouw woning

Gozar

Een aanbouw en tuinkamer in één.

Ontdek de Gozar

Gozar is een knipoog naar het buitenleven en biedt een unieke combinatie van een buitenverblijf en een aanbouw. Dit model brengt het beste van beide werelden samen, waardoor u kunt genieten van de natuur terwijl u profiteert van het comfort van uw huis.

Het ontwerp nodigt uit tot ontspanning en buitenleven, perfect voor gezinnen die van de natuur houden en graag buiten zijn. Wilt u een huis dat binnen en buiten naadloos met elkaar verbindt? Lees verder en ontdek de veelzijdige mogelijkheden van onze Gozar. Benieuwd naar het tarief van de Gozar? Stem hem via onze configurator af op uw wensen en ontvang geheel vrijblijvend direct een tarief in uw mail.

Fotogalerij

uitbouw woonkamerLuxe aanbouw woningdesign aanbouw woningexclusieve aanbouw woning
swipe

Een aanbouw en tuinkamer in één by AddOn

Gozar

Het meest in het oog springend bij onze Gozar is ongetwijfeld de tunnelhaard die in de pui is geïntegreerd. Een leuke en moderne manier waarop u zowel 's winters als in de zomer kunt genieten van een lekkere warme haard. En door daarnaast in de pui gebruik te maken van bijvoorbeeld openslaande deuren, schuifpui of bijvoorbeeld harmonicawand, kunt u binnen en buiten te allen tijde combineren. De Gozar kan daarmee ook goed gezien worden als een aanbouw en tuinkamer in één.

Duurzame materialen

Wij maken voor de aanbouw en afwerking uitsluitend gebruik van duurzame materialen.

Gerealiseerd onder ideale omstandigheden

Uw aanbouw wordt bij ons onder ideale omstandigheden (prefab) gebouwd.
exclusieve aanbouw woning

Geniet van een (buiten)haard

De Gozar is uniek met zijn tunnelhaard en laat u 's zomers en 's winters genieten van een aangename warmte.

Snelle en vakkundige plaatsing

De (prefab) aanbouw wordt in een kort tijdsbestek aan uw bestaande woning gekoppeld.